Træfældning

Træfældning udført af professionelt firma

Søger du hjælp til fældning af træ, så står vi hos Skippers Træfældning altid klar. Vi er et kompetent firma, der kan løse alle opgaver, store som små. Vi kommer i hele Nordsjælland og København, men tager også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi har stor erfaring i branchen, og kan udføre mange forskellige former for træfældning, hvor sikkerheden altid er i top. Vi tilbyder både træfældning fra jorden og fra luften, hvor der tages højde for det enkelte træ og dets omgivelser. Desuden udfører vi også beskæring, plantning, flishugning, topkapning og stubfræsning.

Hvad koster træfældning?

Den eksakte pris på en træfældning afhænger af flere forskellige parametre. Der er nemlig ikke to fældninger der er ens. Derfor kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, og en snak om hvad der ville være den rigtige løsning for netop din opgave. Vores speciale er fældning af vanskelige træer ved brug af avancerede klatreteknikker. Kan grene og stamme ikke falde frit, uden at beskadige bygninger eller beplantning, så nedfirer vi disse. Vi bruger lift i tilfælde hvor det ikke er forsvarligt at klatre.

Uanset hvilken form for træfældning, vi skal udføre, så får du altid en god pris hos os. Derudover kan du forvente et godt resultat, hvor sikkerheden er i top, og hvor der tages hensyn til omgivelserne, så de ikke beskadiges. Vi tager os af både de simple og de komplicerede opgaver.

Kontakt os for at høre mere om træfældning

Skal vi komme og udføre træfældning eller -beskæring hos dig, så gør vi gerne dette. Det er som regel altid en god idé at få professionel hjælp til træfældning, hvorfor du ikke bør holde dig tilbage med at kontakte os.

Ring på telefon 27 97 00 00 eller skriv til mail: skippertrae@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.