Stubfræsning

Stubfræsning er både hurtigt, nemt og billigt

Har du en træstub i din have efter en træfældning, som er i vejen ved græsslåning eller andre aktiviteter? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Skippers Træfældning står vi altid klar til at hjælpe. Vi kommer i hele Nordsjælland og København, men tager også gerne ud til kunder uden for disse områder

Stubfræsning er både en nem, hurtig og skånsom måde, at komme af med dine stød på. Vores firma er kompetent og har stor erfaring på området. Vi garanterer et godt resultat uanset opgavens omfang – vi løser nemlig gerne både store og små opgaver.

Hvad koster stubfræsning?

Den konkrete pris på en stubfræsning kommer an på flere forskellige ting. Opgavens omfang spiller naturligvis en rolle, samt dybden af fræsningen. I langt de fleste tilfælde vil det dog være rigeligt at fræse 10-15 centimeter under jorden. Vi tilbyder naturligvis også en dybere rodfræsning på op til 30 centimeter, hvis du ønsker dette.

Stubfræsning kan desuden bruges til at fjerne bambus og hæk, hvorfor det er en effektiv løsning for mange kunder. Vi giver altid en god pris, og efterlader et grundigt og veludført stykke arbejde. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Ring til os for flere informationer om stubfræsning

Skal vi komme og udføre stubfræsning hos dig? Så kontakt os, så vi kan aftale nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring på telefon 27 97 00 00 eller skriv til mail: skippertrae@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.