Topkapning

Topkapning/sektionsfældning – når pladsen er trang

Det rigtige ord her er sektionsfældning. Topkapning er egentlig en gammel beskæringsmetode, som på ingen måde er biologisk godt for træet. Men i daglig tale ringer folk og skal bruge en topkapper – en person der kan tage træet ned fra toppen af.

Sektionsfældning er en metode, hvor vi klatre op i træet, og pille det ned i mindre bidder. Denne form for fældning bruges, hvor der ikke er plads til, at træet kan falde i sin fulde længde, eller hvis græsplæne eller anden beplantning skal skånes.

Har du et træ der ikke kan fældes fra jorden? Så skal det klatres ned. Hos Skippers Træfældning tilbyder vi professionel træklatring. Vi køre i hele Nordsjælland og København, men tager også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi er professionelle træklatre

Hos Skippers Træfældning er vi uddannet træklatre, og har en stor erfaring i brug af avancerede klatremetoder i forbindelse med beskæring og fældningsopgaver.

Vi garanterer høj kvalitet og holdbare løsninger. Hos os finder du desuden altid gode priser, uanset opgavens størrelse. Derfor kan du trykt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Kontakt os for at aftale mere

Lyder dette som noget for dig, så ring til os med det samme for at aftale mere. Vi kommer altid gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 27 97 00 00 eller skriv til mail: skippertrae@gmail.com. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.